Γοητεία σημαίνει ολοκλήρωση...pic. by Geza Farago

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Τα μακιγιάζ των Oscar 2019






Τα φετινά Oscar τελείωσαν και είμαι εδώ να σχολιάσω το μακιγιάζ των σταρ. Είδα εμφανίσεις ενδιαφέρουσες, με όμορφες λεπτομέρειες αλλά και κάποιες πιο μέτριες. Οι make-up artists επέλεξαν να τονίσουν κυρίως τα μάτια και να αφήσουν τα χείλη σε πιο ήσυχες και φυσικές αποχρώσεις. Γενικά υπήρξαν αρκετά φυσικά μακιγιάζ και κάποια που θύμιζαν old Hollywood.


Η χρυσή σκιά της Kate Bosworth

Η ηθοποιός είναι διάσημη για το διαφορετικό χρώμα των ματιών της. Η λαμπερή χρυσαφί σκιά απογείωσε και το καφέ και το μπλε μάτι της και ταίριαξε άψογα με το κίτρινο φόρεμά της.



Η γαλάζια του πάγου σκιά της Laura Harrier
Η μελαχρινή ομορφιά της Laura τονίστηκε στο έπακρο με το γαλάζιο φόρεμα και τη γαλάζια Channel σκιά (54 Nuage Bleu) στα μάτια της, μια εξαιρετική απόχρωση που πάει σε όλες τις γυναίκες.



Το φυσικό μακιγιάζ της Irina Shayk και της Asley Graham

Τα nude χείλη σε καφέ ή ροζ απόχρωση κυριάρχησαν στα φετινά Oscar. Η Irina πέτυχε το τέλειο βαμμένο – άβαφο (no make-up make up), πολύ φρέσκο και νεανικό look με λαμπερά χείλη. 
Η Asley, ναι μεν πιο έντονα μακιγιαρισμένη στα μάτια με καφέ σκιά και μαύρο eyeliner, αλλά με το γενικό αποτέλεσμα να είναι επίσης φυσικό με ματ επιδερμίδα και «ήσυχα» ματ χείλη σε vintage ροζ.

Οι φωτοσκιάσεις της Jennifer Lopez
H Jennifer έχει ανάγει το bronze look σε επιστήμη. Οι έντονες φωτοσκιάσεις είναι το σήμα κατατεθέν της και πάντα εντυπωσιάζουν. Προσωπικά όμως το smoky μακιγιάζ στα μάτια της δεν μου άρεσε καθόλου, την αγρίευε υπερβολικά.
Ωραία ζουμερά nude χείλη.


Το eyeliner Gemma Chan
Η επιτομή του λεγόμενου cat-eye look! Τέλεια σχηματισμένο μαύρο eyeliner με γραμμές ακριβείας και πράσινη – σμαραγδί σκιά για να απαλύνεται το αποτέλεσμα. Αέρας παλιού Χόλυγουντ…


Τα τέλεια μαλλιά της Kendal Jenner
Για το τέλος άφησα μια εμφάνιση που μου άρεσε πολύ κυρίως λόγω υπέροχων μαλλιών. H Kendal είχε το κλασσικό φυσικό μακιγιάζ που κάνει πάντα αλλά το hair look πραγματικά με εντυπωσίασε. Ανάλαφρα, πλούσια, με όγκο μαλλιά, σικάτα και sexy ταυτόχρονα, καθόλου στημένα. Τα καλύτερα της διοργάνωσης!



Αυτές ήταν οι εμφανίσεις που ξεχώρισα στα φετινά Oscar. Μπορούμε να τις αντιγράψουμε στα δικά μας μακιγιάζ προσαρμόζοντάς τις στην προσωπικότητά μας. Μην ξεχνάτε ότι οι διάσημες γυναίκες που θαυμάζουμε είναι μεν όμορφες αλλά έχουν και μια στρατιά ειδικών που επιμελούνται κάθε λεπτομέρεια της εμφάνισής τους για να βλέπουμε εμείς αυτό το τελικό αποτέλεσμα.
Love yourself, be beautiful...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιά είναι η γνώμη σου? What is your opinion?I would be glad to see your comment...