Γοητεία σημαίνει ολοκλήρωση...pic. by Geza Farago

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Η αποτελεσματική κρέμα αδυνατίσματος Triple Action της Juliette Armand

Οι σύμμαχοι για ένα πιο όμορφο σώμα είναι κλασσικά τρεις: σωστή διατροφή, άσκηση και μια καλή κρέμα αδυνατίσματος.
 Σήμερα θα σας μιλήσω για το δικό μου αγαπημένο τζελ αδυνατίσματος με το οποίο βλέπω πάντα μεγάλη διαφορά. Πρόκειται για το Triple Action Shape Gel της ελληνικής επαγγελματικής εταιρίας καλλυντικών Juliette Armand.
Γιατί το αγαπώ:
- Έχει μια εξαιρετική υφή, δροσερή, απλώνεται πανεύκολα, δεν κολλάει και σου επιτρέπει να ντυθείς αμέσως μετά την εφαρμογή. Δεν μυρίζει άσχημα όπως πολλά αδυνατιστικά. Ούτε σε καίει ούτε σε παγώνει.
- Είναι δραστικό και στοχεύει σε τρία σημεία: καταπολέμηση κυτταρίτιδας και όψης "φλοιού πορτοκαλιού", τοπικό αδυνάτισμα και σύσφιξη της επιδερμίδας. Η απώλεια πόντων και η τόνωση της επιδερμίδας είναι αισθητές από το πέρας της πρώτης εβδομάδας καθημερινής εφαρμογής. Σημαντικό αποτέλεσμα στη σύσφιξη.
- Περιέχει εκχύλισμα guarana, γνωστό για τις αδυνατιστικές του ιδιότητες
- Γενικά είναι ένα εύχρηστο και αποτελεσματικό προϊόν που δεν σε ζορίζει καθόλου στη βιαστική σου καθημερινότητα και είναι εύκολο να τηρήσεις ένα πρόγραμμα εφαρμογής.
- Ξέρεις ότι χρησιμοποιείς ένα επαγγελματικό δραστικό καλλυντικό που εφαρμόζεται στα ινστιτούτα αισθητικής και δεν το βρίσκεις στα μαγαζιά
Σε περίπτωση που θέλεις και συ να το δοκιμάσεις, στείλε μου e-mail στο vipartofmakeup@gmail.com. Να περνάς όμορφα το καλοκαίρι σου,  να μην αγχώνεσαι για το σώμα σου, απλώς κάνε λίγο πιο υγιεινή ζωή και φόρα μια καλή κρέμα.
Φιλιά
       Βίκυ
Make up Artist - Αισθητικός 

1 σχόλιο:

Ποιά είναι η γνώμη σου? What is your opinion?I would be glad to see your comment...